Info en Links

Op deze pagina vindt je nuttige informatie wat bij voorhand al makkelijk is om te weten:

Het zelf boeken van een theorie examen:

Zelf een theorie examen boeken is veel makkelijker en goedkoper. Dit kun je doen via de site van het CBR. Klik op deze link voor het reserveren van je theorie examen.  

Het invullen van de eigen verklaring:

Het is belangrijk dat je meteen aan het begin van de rijopleiding een eigen verklaring invult. De eigen verklaring is een lijst met vragen over de gezondheid die je alleen met ja of nee kan beantwoorden. De kosten voor een eigen verklaring zijn 33,80 euro. Klik op deze link voor meer informatie en het invullen van de eigen verklaring.

2toDrive:

Zoals jullie vast al weten kun je met een leeftijd van 16.5 jaar beginnen met autorijden. Hartstikke leuk, alleen wel handig om van te voren even te checken wat daar allemaal bij komt kijken. Klik voor meer informatie op deze link.

Machtigen van de rijschool:

Als leerling ben jij degene die bepaald welke rijschool voor jou een tussentijdse toets of examen mag aanvragen. Dit doe je door met je digid code in te loggen op de site van het CBR, daar je gegevens in te vullen en het rijschool nummer wat bij de desbetreffende rijschool hoort. Mijn rijschool nummer is: 6746F7
Klik op deze link voor het machtigen van mijn rijschool. 

Sliptraining:

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op gladheid!!

Bij onze rijschool is het mogelijk om een sliptraining te kopen. Je ontvangt bij aanschaf een code waarmee je je kan aanmelden bij het SEC. Voor de sliptraining moet je je rijbewijs gehaald hebben en 18 jaar of ouder zijn. 


 

Voorbeeld filmpjes van het CBR:

Wil je wat meer informatie over hoe een theorie examen, een tussentijdse toets, een rij examen of een faalangst examen gaat? Zie de links hieronder voor filmpjes waarin wordt weergegeven hoe het werkt!

Theorie examen

Tussentijdse toets

Rij examen

Faalangst examen


 Geslaagd!!!!!! en nu?

De examinator stuurt de uitslag en gegevens door naar de gemeente waar je bent ingeschreven, de volgende dag kun je naar de gemeente om het rijbewijs aan te vragen.

neem je ID, een pasfoto en de kosten voor het rijbewijs mee, heb je al een bromfietsrijbewijs neem deze dan ook mee.

Na 5 werkdagen kun je het rijbewijs afhalen, het kan ook sneller maar hiervoor rekent de gemeente extra kosten.

Daarna heel veel plezierige en veilige kilometers toegewenst!!!!!!!!!!


 


 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info